EMDR in Business

Hef je blokkades op met EMDR

Je voelt dat je meer te bieden hebt maar iets houdt je nog tegen. Door je blokkades op te heffen en ervaringen of overtuigingen los te laten die jou nog in de weg zitten, ga jij weer next level in jouw groei.

Je bent talentvol en hebt de wereld wat te bieden. 

Grootse dromen over wat je wilt bereiken. Je weet dat jouw kennis de wereld in mag. Jij kunt zoveel mensen helpen! Je wilt impact maken en levens veranderen. Jij ziet wat daarvoor nodig is.

En toch, je vindt het moeilijk om de volgende stap te zetten. Je voelt dat iets je tegenhoudt. Je durft niet zo goed. Je twijfelt. 

Bang wat anderen ervan zullen vinden. Dat je het toch niet zo goed kan. Of nu nog niet genoeg weet. Dat ze niet op je zitten te wachten. Dat anderen beter zijn. Wie ben ik nou. Misschien denk je dat je het niet aankunt omdat het veel van je zal vragen. 

Je houdt jezelf klein. 

Durft niet de volgende stap te zetten in je bedrijf. Of erom te vragen bij je werkgever. 

Je blijft in je comfortzone. 

Zonde! 

Want hierdoor wordt jouw talent niet volledig benut. Diep van binnen voel jij die drive. Je voelt dat je nog zoveel verder kunt groeien! Dat er zoveel meer in jou zit. 

Ik ken jouw gevoel. Ik ben net als jij. 

Niet gemaakt om klein of gewoon te blijven. 

Als jij echt jouw volste potentie gaat leven. Voluit durft te zijn wie je echt bent. Als jij jezelf nog meer durft te laten zien. En waar je voor staat. 

Dan ga jij stralen. Impact maken. Levens veranderen!

Ik help jou je blokkades te doorbreken. Te voelen wat je waard bent.  Zodat jij next level kunt gaan in jouw groei. 

Dat jij gaat doen waarvan jij voelt dat je dat te doen hebt. Dat jij voor jouw dromen durft te gaan. De wereld wacht op jou.

Vind je het moeilijk om de volgende stap te zetten?

Die promotie die je niet durft te vragen.
Je prijzen verhogen.
Die presentatie of dat project welke je niet durft te leiden.
Je vindt het spannend zichtbaar te zijn voor je collega’s of op social media.
De opleiding die je uitstelt.
De volgende stap in je bedrijf of carrière die je steeds maar niet zet.

Iets houdt je tegen.
Je zit vast.
Alsof je tegen een plafond aanloopt.
Je houdt je klein of blijft in je comfortzone.

 

Wil jij SNEL EN EFFECTIEF een grote sprong in jouw ontwikkeling maken?!

 

Wil jij next level gaan in jouw groei?

Onder jouw blokkade zit een (onbewuste) angst verscholen waardoor je niet de volgende stap durft te zetten. Deze angst komt voort uit een (onbewuste) overtuiging. Deze overtuiging is ergens in jouw leven ontstaan. 

Ik help jou je onbewuste angsten en overtuigingen over jezelf op te sporen. Vervolgens gaan we samen terug naar die momenten in jouw verleden waar jij deze overtuiging of dit onbewuste oordeel over jezelf geleerd hebt. Oftewel de wortel van jouw blokkade. Zodat jij deze los kunt laten. 

Het kan ook zijn dat je afgelopen jaren een aantal lastige situaties hebt meegemaakt die je moeilijk loslaat. Die nog in je systeem zitten.

Je laat je angst en emoties los. Je voelt je weer vrij en vol vertrouwen. En kunt weer stappen zetten.

Doorbreek nu je terugkerende patronen op gevoelsniveau!

EMDR staat voor Eye Movement Desensitization and Reprocessing. Dit wordt vaak toegepast bij trauma’s, door de emotionele lading van een herinnering aan een nare situatie af te halen. Het helpt ook bij gebeurtenissen die de diepere oorzaak zijn van je angsten

EMDR speelt in op de onbewuste lagen. Je kunt je hersenen zien als een harde schijf. Deze moet geschoond worden van de nare ervaring. Door in gedachten die ervaring opnieuw te beleven maak je contact met je emoties en overtuigingen. Door tegelijkertijd met je ogen een bewegend balletje of andere afleiding te volgen, neemt de negatieve lading af en krijg je nieuwe inzichten. Je overschrijft als het ware de oude herinnering met een positieve ervaring. De herinnering wordt weer neutraal op je harde schijf terug opgeslagen. Het bewijsmateriaal voor jouw oude belemmerende overtuiging is onschadelijk gemaakt. Je kunt jouw overtuiging en emoties nu echt loslaten.

Je ervaart weer:

 • Rust in je hoofd
 • Flow en energie
 • Vrijheid en lef
 • Positieve gedachten over jezelf
 • Vertrouwen om de volgende stap zetten

Je gaat vol voor wat je zelf echt wilt!

Ik ben goed genoeg
Je geeft je mening aan collega’s
Je benadert klanten

Je straalt bij die presentatie

Laat jezelf zien op social media

Je vraagt promotie of verhoogt je prijzen

Ik kan het aan
Je solliciteert, pakt nieuwe kansen aan of lanceert een programma

Ik mag mezelf zijn 
Je vertelt anderen wat je wel en niet wilt
Je doet de dingen op jouw manier

Een aanrader om in korte tijd in flow te komen

Als startend ondernemer krijg ik met veel meer te maken dan alleen mijn vak uitoefenen. Ik heb de afweging genomen om zelf het wiel uit te vinden of in mijn beginstadium meteen een coach in te schakelen. Dat is het laatste geworden en daar ben ik zo blij mee geweest. Bregje heeft me in korte tijd erg geholpen! Online, met EMDR in business, heeft ze een blokkade weg kunnen nemen waardoor ik meer in mijn flow ben gekomen en beter overzicht heb gekregen over alles wat erbij komt kijken als je net voor jezelf begint. Een aanrader, ook als je niet net begint…

Pieternel Albersen
Co-founder Queens of Recruitment

 

Enorme boost voor (startende) ondernemer

Nieuwsgierig en beetje sceptisch ging ik het traject in bij Bregje voor EMDR in business. Wie zou mij nu van mijn belemmerende overtuigingen af kunnen helpen? En dan ook nog met 1 sessie?

De online kennismaking- en inventarisatie sessie met nog 2 andere ondernemers verliep meteen heel fijn, de sessie was relaxed en respectvol.

De EMDR sessie zelf was intens en emotioneel. Bregje begeleidt dit in alle rust, geduld, duidelijke uitleg van wat er gebeurt en met een enorme deskundigheid.

En op een bepaalde manier was het heel fijn om samen met Bregje door de ervaringen en herinneringen heen te gaan. Ze neemt alle tijd om de situatie helder te krijgen en zelf ervaarde ik dit ook goed om in detail daarna terug te gaan en over te vertellen.

Wat mij enorm heeft geholpen en waar ik nu nog vaak aan terug denk ik het benoemen van een tweetal metaforen, die mij kracht en inzicht geven in de beperkende overtuigingen en hoe daar mee om te gaan!

Dit is inmiddels al een aantal weken geleden, ik voel me veel rustiger en meer ontspannen en juist zin in en vertrouwen om nieuwe activiteiten aan te pakken in mijn bedrijf en durf me daarmee meer te laten zien! 

Een aanrader voor degene die het even niet meer alleen wilt doen om te werken aan belemmeringen, zeker voor startende ondernemers geeft dit een enorme boost !

Dank je wel Bregje !

Petra van Waterschoot
Co-founder Het Zenhuys

 

Kies wat bij jou past

ZILVER

WORKSHOP

> 4 uur analyse en doorbraaksessie
> 60 min mastermind


BONUS
voorbereidingsmodule

295

GOUD

3 MAANDEN

> 30 min 1:1 analyse
> 120 min 1:1 doorbraaksessie
>. 2x 60 min mastermind (groep)


BONUS
voorbereidingsmodule

795

PLATINA

LEVENSLANG

> nog in ontwikkeling: pakket goud, zilver
én online programma om jezelf te emdr’en

BONUS
voorbereidingsmodule

1795

FAQ

 • Uitgebreid online therapeutisch coachprogramma voor 6 mnd met wekelijkse modules (5 modules, 16 lessen) te vergelijken met echte therapeutische sessies (twv €1095)
 • Inzicht in jouw patronen mbv een scherpe persoonlijkheidsanalyse met jouw schemamodus-profiel en toegespitst stappenplan
 • Mijn unieke coachmethodiek: De 5B’s 
 • Wekelijks een nieuwe les in je mailbox
 • Elke les uitleg op video’s
 • 22 audio’s met visualisaties om in contact te komen met je gevoel
 • Verdiepende opdrachten om echt tot verandering te komen
 • Alle tools om zelfstandig aan de slag te gaan
 • Aanpak zowél op mindset en gedrag als op ervaren en vóelen
 • Inclusief 6 rustweken met ontspannende visualisaties (mindfulness)
 • Levenslang toegang
 • 6 x live online Q&A (groep) voor al jouw vragen waar ik persoonlijk met je meedenk (twv €450)

Plús

 • Gratis werkboek twv €25
 • Extra bonusmateriaal

Allereerst natuurlijk het half jaar online coachprogramma en de Q&A’s uit pakket ZILVER. 

Daarnaast zijn er 6x Live online masterclasses (beeldbellen met vast groepje gelijkgestemden max 8p) voor al jouw vragen. Hierin worden ook nieuwe ervaringsoefeningen en visualisaties gedaan om stil te staan bij je gevoel (twv €990)

En wat ook heel gaaf is, is het Day-event op locatie. Je gaat een dag de diepte in, zodat je helemaal uit je dagelijkse leven bent en echt ruimte hebt om je in de coaching onder te dompelen. Om nog meer los te laten en een krachtige stap vooruit te zetten. Heel gericht met jouw vraag aan de slag in een kleine veilige setting (twv €495)

Met dit pakket krijg je exclusief 1 op 1 coaching bij mij. Al mijn kennis, aandacht en tools voor jou beschikbaar. 

Natuurlijk krijg je allereerst alles wat in pakket ZILVER en GOUD zit. Dus masterclasses, live Q&A’s, online programma, live day event

Daarnaast krijg je een krachtige dúbbele doorbraaksessie (1:1 EMDR) met deepdive naar jouw kern om je belemmerende overtuiging, emotie of herinnering los te laten (twv €398)

En nog 3 extra 1-op-1 coachsessies (twv €597) (totaal 5 sessies 1-op-1 twv 992)

Ja dat is mogelijk! Bij mij in de praktijk in Amsterdam, Haarlem of online. 

Een coachingsgesprek duurt 60 minuten. Tarief 2023: €199,-

Ook kun je Voxercoaching bijboeken. Via deze app ben ik dagelijks voor jou beschikbaar. Je spreekt een voicememo in en ik reageer binnen een dag. Wanneer je me nodig hebt, of als stok achter de deur om stappen te zetten. Tarief = 399,- per maand; 888,- per 3 maanden.

Dat ligt er aan. Voor bedrijven is het exclusief BTW. Voor particulieren is het inclusief BTW. Als je een pakket koopt zonder 1 op 1 contact in zit, is het ook exclusief BTW. Zoals bij pakket Zilver.

Vaak hebben werkgevers een budget voor persoonlijke ontwikkeling of hulp bij stress-klachten. Informeer bij je leidinggevende.

Als ondernemer zijn er mogelijkheden om het als zakelijke kosten af te trekken. Overleg dit met je accountant.

Coaching wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Voor coaching is er geen wachtlijst; je krijgt binnen twee weken een startgesprek.

 

Verwezen door de huisarts voor lichte angst-, stemmings- of traumaklachten? De wachttijd hiervoor bedraagt momenteel 12 weken (dec 2022). Ik heb geen contracten met zorgverzekeraars.

Mogelijkheden en tarieven vind je hier voor 2023.

Scroll naar boven