fbpx

Let op! Jouw PERSOONLIJKE VIDEO blijft slechts 15 minuten online beschikbaar!

(Kijk nu de gehele video (? minuten) om niets te missen)

Minuten
Seconden

En dit is wat het betekent:

KRIJG NU TOEGANG TOT HET ‘BREAKTHROUGH‘-PROGRAMMA

ONTDEK IN 30 MIN JE ONBEWUSTE OVERTUIGING MET BREAKTHROUGH
EN KRIJG TIJDELIJK 50% KORTING
ga verder via deze link

De Dolfijn

De Dolfijn is een intelligent, vrolijk en charmant dier.
Het is snel, speels en flexibel.
Het beweegt zich soepel en behendig door zijn habitat.
De valkuil is te veel in de comfortzone te blijven
en zich laten afleiden.

Over jou

Je bent slim, talentvol en hebt grote dromen over wat je wilt bereiken. Je bezit veel kennis en weet dat jouw goede ideeën nog meer de wereld in mogen. 

Diep van binnen voel jij die drive. Dat je nog zoveel verder kunt groeien. Dat er zoveel meer in jou zit.

Je wilt impact maken, levens veranderen en anderen verder helpen. Jij ziet wat daarvoor nodig is.

Je zet stappen vooruit, haalt je doelen en durft voor dingen te gaan. En toch, je vindt het moeilijk om die volgende GROTE stap te zetten. Je voelt dat iets je tegenhoudt. Je hebt het gevoel dat er meer in jou zit dan er nu uitkomt. Je durft nog niet zo goed. Je twijfelt. 

Waar heb je last van?

Je voelt je vastzitten op dat punt. Je gaat nog niet zo snel als je zou willen, of de richting waar je heen wilt. Je weet wat je moet doen om daar te komen. Maar je blijft het maar uitstellen. Je zet niet die bold move die jou next-level brengt in je carrière. 

 

Jij blijft bezig met andere projecten of taken, die je makkelijk afgaan. Of je blijft bepaalde dingen perfectioneren. Hierdoor heb je ook geen tijd voor die ene stap. Eigenlijk vermijd je het (mogelijk onbewust). 

 

Je kijkt naar hoe anderen het doen en dat maakt je soms onzeker. Je piekert over hoe jij de dingen doet, wat niet goed genoeg lijkt of waarvan je denkt dat anderen het maar niks vinden. Dat je het toch niet zo goed kan. Of nu nog niet genoeg weet. Dat ze niet op je zitten te wachten. Wie ben ik nou? 

 

Je houdt jezelf onbedoeld klein. Je laat je nog niet in álles zien, reikt nog niet uit naar de juiste mensen of vraagt niet om wat je echt wilt. Je blijft in je comfortzone. 

 

Je baalt ervan. Door het twijfelen raak je wat verveeld. En misschien wel ontevreden of teleurgesteld in jezelf. Want hierdoor wordt jouw talent niet volledig benut. Je maakt niet de impact die je zou kunnen maken. Je krijgt nu nog niet de erkenning die je eigenlijk verdient. 

Hoe komt dat nou?

Je voelt dat iets je tegenhoudt. Een blokkade of weerstand in jouw groei. Hieronder zit een (onbewuste) angst verscholen waardoor je niet de volgende stap durft te zetten. Deze angst komt voort uit een (onbewuste) negatieve overtuiging. Zo’n overtuiging is een negatieve gedachte over jezelf, over anderen of over de toekomst. 

Misschien denk je dat als je wel de stap zet, dat je het fout zal doen, kritiek krijgt, of dat je project mislukt. Dat niemand echt aangaat op jouw idee. Of dat je spijt krijgt van een keuze of switch. 

Misschien denk je dat je het niet aankunt omdat die nieuwe taak veel van je zal vragen. Bang de verantwoordelijkheid te dragen, dat je lichaam de druk niet aankan, of dat het mogelijk financiële gevolgen voor je gaat hebben.

Zo’n overtuiging is ergens in jouw leven ontstaan. Kort geleden, of al langer geleden, verder terug in jouw jeugd. Jij hebt situaties meegemaakt, waardoor je (onbewust) conclusies over jezelf, anderen of de toekomst bent gaan trekken. Conclusies die je diep van binnen gevoelsmatig echt gelooft. Daardoor maak je jezelf klein. Je beschermt jezelf. Door uit te stellen of in je comfortzone te blijven. Je lichaam/brein denkt hiermee een hoop moeilijkheden te voorkomen. Deze probeert je te behoeden voor falen, kritiek of afwijzing.

Wat je los te laten hebt

Om verder te kunnen groeien en de volgende stap te zetten die jij zo graag wilt, is het nodig je blokkade los te laten. Oftewel je angst onder ogen te gaan zien, en te ervaren dat de ramp of het slechte resultaat dat je voorspelt of gelooft, niet zal gaan gebeuren. Of als hetgeen je vreest inderdaad gebeurt en je ervaart dat je deze wel aankunt. Je mag de negatieve overtuiging loslaten door naar de wortel van die ervaring te gaan.

De Daadkrachtige Dolfijn

De Daadkrachtige Dolfijn doorbreekt blokkades. De dolfijn leert te onderzoeken waar die onbewust nou zo bang voor is en pakt moedig die angst aan om weer next-level te gaan in zijn groei.

 

Welk verhaaltje vertel je diep van binnen steeds aan jezelf? Als je snapt hoe het komt dat je zo blokkeert, vallen er zoveel kwartjes op hun plek! Door de (onbewuste) emotionele lading van alledaagse herinneringen uit je opvoeding en eerdere leven los te laten, kun je de verhaaltjes die je jezelf vertelt ook herschrijven. Door de nieuwe inzichten en ervaringen, ontwikkel je meer realistische overtuigingen over jezelf. Hierdoor neemt je angst vanzelf af. Je ziet in dat de overtuiging nu niet meer realistisch is én voelt de moed om de spannende stap aan te gaan. 

Vrijer en met meer zelfvertrouwen zet je weer de volgende stap om je dromen waar te maken! Je zet door! En bij bold moves ervaar je lef: Feel the fear and do it anyway! 

 

Begin direct jouw transformatie!

Jij bent niet gemaakt om klein of gewoon te blijven!

Jij verdient het zo om jouw volste potentie te leven. Voluit te zijn wie je echt bent. Die stap te zetten zodat jij echt kunt laten zien wat je kan, en waar je voor staat. Next level te gaan in jouw groei. De ruige zee op! 

Zodat jij impact kunt maken waarvoor jij bedoeld bent. Dat jij gaat doen waarvan jij voelt dat je dat te doen hebt. Dat jij voor jouw dromen durft te gaan.

Om jou te helpen jouw blokkade te doorbreken, heb ik een mooi programma voor je!

Online programma

 

Breakthrough

Ontdek in 30 minuten jouw onbewuste overtuiging
en doorbreek jouw blokkade

mockup>>

 

Start jouw doorbraak nu voor 37,- (ipv 199,-) 

Bonus: loslaat audio ‘rescripting’ twv 20,-

Gebruik kortingscode QUIZ40

 

 

Hoe werkt BREAKTHROUGH?

STAP 1

Start de analyse.
Je ontdekt de onderliggende angst en onbewuste overtuiging en waar dit vandaan komt

STAP 2

Rescript je verhaal
Ontdek hoe deze is ontstaan en laat de belemmerende overtuiging los

 

STAP 3

Doorbreek je patroon en zet die bold move!
De stap die je onbewust uitstelde ga je nu met vertrouwen aan.

Feel the fear and do it anyway!

<<<mock up?>>>

BREAKTHROUGH
en groei naar de top!

 • Krijg inzicht in je onbewuste angst

   

 • Krijg je specifieke overtuiging helder

   

 • Herken de situatie waarin jouw verhaal over jezelf is ontstaan

   

 • Herschrijf jouw overtuiging zodat je jezelf een realistisch verhaal vertelt

   

 • Je voelt je weer vrij en durft met lef weer de volgende stap te zetten zodat je de impact maakt die je wilt!

Wat anderen zeggen

Vol vertrouwen je drive achterna!

Soms moet je veranderen om jezelf te blijven

Bregje van Beckum
Psychotherapeut / GZ-psycholoog

Als Schematherapeut en EMDR-specialist help ik jou je onbewuste patronen te doorbeken. Echt een laagje dieper. Zodat jij vanuit innerlijke rust jouw ambitie realiseert.

Met mijn snelle brein en vlotte ontwikkeling weet ik hoe het is om veel te durven en sterk te zijn, en toch onzekerheden en werkgerelateerde stress te ervaren. 

De kunst zit niet in het harder werken en meer je best doen, maar juist dichter bij jezelf te blijven. 

Na 17 jaar ervaring in de psychiatrie heb ik de GGZ in 2021 verruild voor mijn eigen coachingspraktijk De SchemaCoach. Met mijn programma’s Terug Naar Jouw Kern en RELEASE maak ik diepgaande therapeutische tools toegankelijk voor jou. Zodat je echt bij jouw kern komt, leert voelen wat je nodig hebt en handelt vanuit wat je diep van binnen echt zelf wilt!

Klaar om op jouw eigen kompas te varen? Let’s go!

Scroll naar boven