fbpx

Werken met mij

Terug naar jouw kern

Weg met die stress en vermoeidheid. En weer vol energie jouw grootste potentieel benutten? 

Leer stilstaan bij je gevoel! Verander jouw onbewuste negatieve patronen. Zo bereik je meer zonder jezelf voorbij te rennen. 

Mijn unieke methodiek aan de hand van de 5B’s, combineert coaching met schematherapie én EMDR om jou de tools te geven die je nodig hebt. In 6 maanden transformeer je naar jouw authentieke zelf. Ik ben jouw steun in de rug. Een toegankelijke, enthousiaste en luchtige coach die naast je staat, met de kennis en diepgang van een psychotherapeut. Niet alleen praten, ook echt voelen en doen! 

Ga weer vol zelfvertrouwen voor wat je zelf écht wilt. Zodat jij als ambitieuze professional of ondernemer vanuit flow en passie doorgroeit naar de top. Daar waar jij diep van binnen naartoe wilt en helemaal bij jou past.

EMDR in Business

Je voelt dat er meer in jou zit dan je nu laat zien. Je vindt het moeilijk om de volgende stap te zetten. Iets houdt je nog tegen. Of je voelt je nog geraakt door een eerdere gebeurtenis die je meegemaakt hebt.

Hef je blokkades op en laat emoties of overtuigingen los die jou nog in de weg zitten. Je zet weer vol vertrouwen de volgende stap en gaat next level in jouw groei! 

Supervisie

Jij staat vol passie in je werk en wil nog beter worden in je vak. Ik help je daar graag bij! 

Ben je in opleiding tot Cognitief gedragstherapeut, GZ-psycholoog of Orthopedagoog Generalist? 

Zoek je supervisie voor je SKJ-registratie?

Of ben je coach/therapeut en wil je je meer verdiepen met al mijn kennis en tools? 

Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

We werken concreet aan jouw doelen. Niet alleen praten, ook ervaren en doen. Oefenen in rollenspellen, bekijken van videofilmpjes, het reflecteren op jezelf als persoon en het onderzoeken van de therapeutische relatie. 

Ik ben psychotherapeut en GZ-psycholoog en sta geregistreerd als supervisor voor de VGCt. N=1 begeleiding is ook mogelijk.

”Faciliteert reflecteren op metaniveau”

Bregje stimuleert je met verhelderende vragen zelf tot de kern te komen en faciliteert hiermee reflecteren op metaniveau. Dit vergroot mijn ontwikkeling in het behouden van overzicht op de rode draad van behandelingen, afwegingen ten aanzien van indicatie, diagnostiek en behandeling en in het mezelf positioneren als GZ-psycholoog. Ze vraagt door in het onderscheiden van betrekkings- en inhoudsniveau van gesprekken met cliënten en helpt met het inzichtelijk maken van tegenoverdracht. Bregje zet met haar humor, aandachtig luisteren en mildheid een veilige en prettige sfeer neer. Dit helpt om je open op te stellen in je leerproces en je eigen patronen te onderzoeken die groei kunnen belemmeren.

SARAH, 38

PSYCHOLOOG IN OPLEIDING TOT GZ-PSYCHOLOOG

Trainer, docent of expert nodig?

Wil jij een interessante, interactieve workshop voor jouw bedrijf of event?

Of zoek je een therapeut die jouw coachprogramma of retreat naar een dieper level kan brengen?

Ik verzorg graag een dag of sessie voor en samen met jou!

Als EMDR-specialist, schemacoach en cognitief gedragstherapeut help ik de onbewuste overtuigingen en patronen van de deelnemers boven tafel te krijgen. We laten ze contact maken met hun gevoel. Ze leren wat ze kunnen veranderen om tot een beter resultaat te komen. 

Nog meer therapeutisch werk? 

Wat dacht je van een groepsemdr-sessie om emoties, overtuigingen en herinneringen echt los te laten. 

Er is van alles mogelijk. 

We stemmen het af op jouw team of jouw groep. 

Even een koffietje drinken om de mogelijkheden te bespreken? Mag ook digitaal.

En als je wil dat ik meedenk over jouw vraagstuk in jouw onderneming, plan dan gerust een ‘Pick My Brain’ sessie in. Zowel vakinhoudelijk als voor je business-strategievragen als startende ondernemer kun je met mij sparren.

Scroll naar boven