fbpx

EMDR in Business

Hef je blokkades op met EMDR

Je voelt dat je meer te bieden hebt maar iets houdt je nog tegen. Door je blokkades op te heffen en ervaringen of overtuigingen los te laten die jou nog in de weg zitten, ga jij weer next level in jouw groei.

Je bent talentvol en hebt de wereld wat te bieden. 

Grootse dromen over wat je wilt bereiken. Je weet dat jouw kennis de wereld in mag. Jij kunt zoveel mensen helpen! Je wilt impact maken en levens veranderen. Jij ziet wat daarvoor nodig is.

En toch, je vindt het moeilijk om de volgende stap te zetten. Je voelt dat iets je tegenhoudt. Je durft niet zo goed. Je twijfelt. 

Bang wat anderen ervan zullen vinden. Dat je het toch niet zo goed kan. Of nu nog niet genoeg weet. Dat ze niet op je zitten te wachten. Dat anderen beter zijn. Wie ben ik nou. Misschien denk je dat je het niet aankunt omdat het veel van je zal vragen. 

Je houdt jezelf klein. 

Durft niet de volgende stap te zetten in je bedrijf. Of erom te vragen bij je werkgever. 

Je blijft in je comfortzone. 

Zonde! 

Want hierdoor wordt jouw talent niet volledig benut. Diep van binnen voel jij die drive. Je voelt dat je nog zoveel verder kunt groeien! Dat er zoveel meer in jou zit. 

Ik ken jouw gevoel. Ik ben net als jij. 

Niet gemaakt om klein of gewoon te blijven. 

Als jij echt jouw volste potentie gaat leven. Voluit durft te zijn wie je echt bent. Als jij jezelf nog meer durft te laten zien. En waar je voor staat. 

Dan ga jij stralen. Impact maken. Levens veranderen!

Ik help jou je blokkades te doorbreken. Te voelen wat je waard bent.  Zodat jij next level kunt gaan in jouw groei. 

Dat jij gaat doen waarvan jij voelt dat je dat te doen hebt. Dat jij voor jouw dromen durft te gaan. De wereld wacht op jou.

Vind je het moeilijk om de volgende stap te zetten?

Die promotie die je niet durft te vragen.
Je prijzen verhogen.
Die presentatie of dat project welke je niet durft te leiden.
Je vindt het spannend zichtbaar te zijn voor je collega’s of op social media.
De opleiding die je uitstelt.
De volgende stap in je bedrijf of carrière die je steeds maar niet zet.

Iets houdt je tegen.
Je zit vast.
Alsof je tegen een plafond aanloopt.
Je houdt je klein of blijft in je comfortzone.

 

Wil jij SNEL EN EFFECTIEF een grote sprong in jouw ontwikkeling maken?!

 

Wil jij next level gaan in jouw groei?

Onder jouw blokkade zit een (onbewuste) angst verscholen waardoor je niet de volgende stap durft te zetten. Deze angst komt voort uit een (onbewuste) overtuiging. Deze overtuiging is ergens in jouw leven ontstaan. 

Ik help jou je onbewuste angsten en overtuigingen over jezelf op te sporen. Vervolgens gaan we samen terug naar die momenten in jouw verleden waar jij deze overtuiging of dit onbewuste oordeel over jezelf geleerd hebt. Oftewel de wortel van jouw blokkade. Zodat jij deze los kunt laten. 

Het kan ook zijn dat je afgelopen jaren een aantal lastige situaties hebt meegemaakt die je moeilijk loslaat. Die nog in je systeem zitten.

Je laat je angst en emoties los. Je voelt je weer vrij en vol vertrouwen. En kunt weer stappen zetten.

Doorbreek nu je terugkerende patronen op gevoelsniveau!

EMDR staat voor Eye Movement Desensitization and Reprocessing. Dit wordt vaak toegepast bij trauma’s, door de emotionele lading van een herinnering aan een nare situatie af te halen. Het helpt ook bij gebeurtenissen die de diepere oorzaak zijn van je angsten

EMDR speelt in op de onbewuste lagen. Je kunt je hersenen zien als een harde schijf. Deze moet geschoond worden van de nare ervaring. Door in gedachten die ervaring opnieuw te beleven maak je contact met je emoties en overtuigingen. Door tegelijkertijd met je ogen een bewegend balletje of andere afleiding te volgen, neemt de negatieve lading af en krijg je nieuwe inzichten. Je overschrijft als het ware de oude herinnering met een positieve ervaring. De herinnering wordt weer neutraal op je harde schijf terug opgeslagen. Het bewijsmateriaal voor jouw oude belemmerende overtuiging is onschadelijk gemaakt. Je kunt jouw overtuiging en emoties nu echt loslaten.

Je ervaart weer:

 • Rust in je hoofd
 • Flow en energie
 • Vrijheid en lef
 • Positieve gedachten over jezelf
 • Vertrouwen om de volgende stap zetten

Je gaat vol voor wat je zelf echt wilt!

Ik ben goed genoeg
Je geeft je mening aan collega’s
Je benadert klanten
Je straalt bij die presentatie
Laat jezelf zien op social media
Je vraagt promotie of verhoogt je prijzen

Ik kan het aan
Je solliciteert, pakt nieuwe kansen aan of lanceert een programma

Ik mag mezelf zijn 
Je vertelt anderen wat je wel en niet wilt
Je doet de dingen op jouw manier

Een aanrader om in korte tijd in flow te komen

Als startend ondernemer krijg ik met veel meer te maken dan alleen mijn vak uitoefenen. Ik heb de afweging genomen om zelf het wiel uit te vinden of in mijn beginstadium meteen een coach in te schakelen. Dat is het laatste geworden en daar ben ik zo blij mee geweest. Bregje heeft me in korte tijd erg geholpen! Online, met EMDR in business, heeft ze een blokkade weg kunnen nemen waardoor ik meer in mijn flow ben gekomen en beter overzicht heb gekregen over alles wat erbij komt kijken als je net voor jezelf begint. Een aanrader, ook als je niet net begint…

Pieternel Albersen
Co-founder Queens of Recruitment

 

Enorme boost voor (startende) ondernemer

Nieuwsgierig en beetje sceptisch ging ik het traject in bij Bregje voor EMDR in business. Wie zou mij nu van mijn belemmerende overtuigingen af kunnen helpen? En dan ook nog met 1 sessie?

De online kennismaking- en inventarisatie sessie met nog 2 andere ondernemers verliep meteen heel fijn, de sessie was relaxed en respectvol.

De EMDR sessie zelf was intens en emotioneel. Bregje begeleidt dit in alle rust, geduld, duidelijke uitleg van wat er gebeurt en met een enorme deskundigheid.

En op een bepaalde manier was het heel fijn om samen met Bregje door de ervaringen en herinneringen heen te gaan. Ze neemt alle tijd om de situatie helder te krijgen en zelf ervaarde ik dit ook goed om in detail daarna terug te gaan en over te vertellen.

Wat mij enorm heeft geholpen en waar ik nu nog vaak aan terug denk ik het benoemen van een tweetal metaforen, die mij kracht en inzicht geven in de beperkende overtuigingen en hoe daar mee om te gaan!

Dit is inmiddels al een aantal weken geleden, ik voel me veel rustiger en meer ontspannen en juist zin in en vertrouwen om nieuwe activiteiten aan te pakken in mijn bedrijf en durf me daarmee meer te laten zien! 

Een aanrader voor degene die het even niet meer alleen wilt doen om te werken aan belemmeringen, zeker voor startende ondernemers geeft dit een enorme boost !

Dank je wel Bregje !

Petra van Waterschoot
Co-founder Het Zenhuys

 Kies wat bij jou past

ZILVER

GROEPSEMDR
WORKSHOP

> 4 uur analyse en doorbraaksessie
> 60 min mastermind


BONUS
voorbereidingsmodule

295

GOUD

2 MAANDEN
1 op 1

> 30 min 1:1 analyse
> 90 min 1:1 doorbraaksessie
> 30 min coachsessie
> 30 min follow up

BONUS
voorbereidingsmodule

795

PLATINA

LEVENSLANG
TOEGANG

> pakket ZILVER >pakket GOUD
>uniek online programma:
Jezelf EMDR’en met mijn FREE-methodiek

Ontwikkeld door
De SchemaCoach!

1495

Of boek direct een losse 1 op 1 sessie!

FAQ

Pakket ZILVER bestaat uit een online groepsemdr workshop van 4 uur en een follow-up van 60 min. Voorafgaad aan de workshop ontvang je een voorbereidingsmodule. Tijdens de workshopdag doe je de analyse én de doorbraaksessie tegelijkertijd in een groep. De groepsemdr-methodiek is door mijzelf en een collega ontwikkeld. Je kunt deze dag ervaringen uitwisselen met de andere deelnemers, maar dat hoeft niet. Ook zonder uitwisseling is de workshop effectief. Drie weken later is er een mastermind van 60 minuten als follow-up. Hierin worden de resultaten bekeken en ontvang je extra coaching.  

In pakket GOUD zit een 1 op 1 traject dat ongeveer 2 maanden in beslag neemt.

Je start met een voorbereidende analysesessie van 30 min (online) en ontvangt vooraf ook een online voorbereidingsmodule

Een week later heb je een doorbraaksessie van 90 minuten waarin zoveel mogelijk wordt losgelaten (in mijn praktijk, maar mag ook online)

Ongeveer 2 weken later krijg je een coachsessie van 30 minuten (online)

Ongeveer 5 weken later doen we nog een follow up van 30 minuten (telefonisch)

 • Allereerst natuurlijk alles wat in pakket ZILVER en GOUD zit, dus de Groepsemdr workshop van ZILVER en de 1 op 1 sessies van GOUD.
 • Met daarbij nog een uniek online therapeutisch coachprogramma met tools om o.a. jezelf te EMDR’en. Hiermee kun je negatieve overtuigingen, herinneringen en emoties loslaten. Bestaande effectieve psychotherapeutische methodieken heb ik omgezet tot mijn FREE-methodiek, zodat jij deze tools de rest van je leven kunt gebruiken om jezelf te resetten. Uniek in mijn vakgebied.
 • Mijn unieke coachmethodiek FREE: Free your mindset; Free your past; Free your inner child; Free yourself
 • Je krijgt direct toegang tot deze tools
 • Video’s, audio’s en analyse schema’s
 • Levenslang toegang

Plús

 • Gratis werkboek twv €25
 • Extra bonusmateriaal

Ja dat is mogelijk! Bij mij in de praktijk in Amsterdam, Haarlem of online. 

Een coachingsgesprek duurt 60 minuten. Tarief 2023: €199,-

Ook kun je Voxercoaching bijboeken. Via deze app ben ik dagelijks voor jou beschikbaar. Je spreekt een voicememo in en ik reageer binnen een dag. Wanneer je me nodig hebt, of als stok achter de deur om stappen te zetten. Tarief = 399,- per maand; 888,- per 3 maanden.

Dat ligt er aan. Voor bedrijven is het exclusief BTW. Voor particulieren is het inclusief BTW. Als je een pakket koopt zonder 1 op 1 contact in zit, is het ook exclusief BTW. Zoals bij pakket Zilver.

Vaak hebben werkgevers een budget voor persoonlijke ontwikkeling of hulp bij stress-klachten. Informeer bij je leidinggevende.

Als ondernemer zijn er mogelijkheden om het als zakelijke kosten af te trekken. Overleg dit met je accountant.

Coaching wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar.

 

Een belangrijke kanttekening en disclaimer: 

Dit programma is geschikt en bedoeld voor mensen die goed in hun vel zitten en diepgang zoeken in hun persoonlijke ontwikkeling. 

Dit programma is niet bedoeld en niet geschikt om trauma’s te behandelen. Als je je somber, depressief, erg angstig, prikkelbaar of getraumatiseerd voelt of andere psychische klachten ervaart, adviseer ik je hulp te zoeken via de huisarts. 

Voor coaching is er geen wachtlijst; je krijgt binnen twee weken een startgesprek.

 

Verwezen door de huisarts voor lichte angst-, stemmings- of traumaklachten? Helaas neem ik geen verwijzingen meer aan. Vanaf juni 2023 geldt er een opnamestop voor zorg. Ik heb geen contracten met zorgverzekeraars. Mogelijkheden en tarieven vind je hier voor 2023

Nee, dit coachprogramma is niet geschikt als therapie of traumabehandeling. 

 

Disclaimer: 

Dit programma is geschikt en bedoeld voor mensen die goed in hun vel zitten en diepgang zoeken in hun persoonlijke ontwikkeling. 

Dit programma is niet bedoeld en niet geschikt om trauma’s te behandelen. Als je je somber, depressief, erg angstig, prikkelbaar of getraumatiseerd voelt of andere psychische klachten ervaart, adviseer ik je hulp te zoeken via de huisarts. 


Kies wat bij jou past

ZILVER

GROEPSEMDR
WORKSHOP

> 4 uur analyse en doorbraaksessie
> 60 min mastermind


BONUS
voorbereidingsmodule

295

GOUD

2 MAANDEN
1 op 1

> 30 min 1:1 analyse
> 90 min 1:1 doorbraaksessie
> 30 min coachsessie
> 30 min follow up

BONUS
voorbereidingsmodule

795

PLATINA

LEVENSLANG
TOEGANG

> pakket ZILVER >pakket GOUD
>uniek online programma:
Jezelf EMDR’en met mijn FREE-methodiek

Ontwikkeld door
De SchemaCoach!

1495

Scroll naar boven