fbpx

EMDR in Business

Hef je blokkades op met EMDR

Je voelt dat je meer te bieden hebt maar iets houdt je nog tegen. Door je blokkades op te heffen en ervaringen of overtuigingen los te laten die jou nog in de weg zitten, ga jij weer next level in jouw groei.

Je bent talentvol en hebt de wereld wat te bieden. 

Grootse dromen over wat je wilt bereiken. Je weet dat jouw kennis de wereld in mag. Jij kunt zoveel mensen helpen! Je wilt impact maken en levens veranderen. Jij ziet wat daarvoor nodig is.

En toch, je vindt het moeilijk om de volgende stap te zetten. Je voelt dat iets je tegenhoudt. Je durft niet zo goed. Je twijfelt. 

Bang wat anderen ervan zullen vinden. Dat je het toch niet zo goed kan. Of nu nog niet genoeg weet. Dat ze niet op je zitten te wachten. Dat anderen beter zijn. Wie ben ik nou. Misschien denk je dat je het niet aankunt omdat het veel van je zal vragen. 

Je houdt jezelf klein. 

Durft niet de volgende stap te zetten in je bedrijf. Of erom te vragen bij je werkgever. 

Je blijft in je comfortzone. 

Zonde! 

Want hierdoor wordt jouw talent niet volledig benut. Diep van binnen voel jij die drive. Je voelt dat je nog zoveel verder kunt groeien! Dat er zoveel meer in jou zit. 

Ik ken jouw gevoel. Ik ben net als jij. 

Niet gemaakt om klein of gewoon te blijven. 

Als jij echt jouw volste potentie gaat leven. Voluit durft te zijn wie je echt bent. Als jij jezelf nog meer durft te laten zien. En waar je voor staat. 

Dan ga jij stralen. Impact maken. Levens veranderen!

Ik help jou je blokkades te doorbreken. Te voelen wat je waard bent.  Zodat jij next level kunt gaan in jouw groei. 

Dat jij gaat doen waarvan jij voelt dat je dat te doen hebt. Dat jij voor jouw dromen durft te gaan. De wereld wacht op jou.

Vind je het moeilijk om de volgende stap te zetten?

Die promotie die je niet durft te vragen.
Je prijzen verhogen.
Die presentatie of dat project welke je niet durft te leiden.
Je vindt het spannend zichtbaar te zijn voor je collega’s of op social media.
De opleiding die je uitstelt.
De volgende stap in je bedrijf of carrière die je steeds maar niet zet.

Iets houdt je tegen.
Je zit vast.
Alsof je tegen een plafond aanloopt.
Je houdt je klein of blijft in je comfortzone.

 

Wil jij SNEL EN EFFECTIEF een grote sprong in jouw ontwikkeling maken?!

 

Wil jij next level gaan in jouw groei?

Onder jouw blokkade zit een (onbewuste) angst verscholen waardoor je niet de volgende stap durft te zetten. Deze angst komt voort uit een (onbewuste) overtuiging. Deze overtuiging is ergens in jouw leven ontstaan. 

Ik help jou je onbewuste angsten en overtuigingen over jezelf op te sporen. Vervolgens gaan we samen terug naar die momenten in jouw verleden waar jij deze overtuiging of dit onbewuste oordeel over jezelf geleerd hebt. Oftewel de wortel van jouw blokkade. Zodat jij deze los kunt laten. 

Het kan ook zijn dat je afgelopen jaren een aantal lastige situaties hebt meegemaakt die je moeilijk loslaat. Die nog in je systeem zitten.

Je laat je angst en emoties los. Je voelt je weer vrij en vol vertrouwen. En kunt weer stappen zetten.

Doorbreek nu je terugkerende patronen op gevoelsniveau!

EMDR staat voor Eye Movement Desensitization and Reprocessing. Dit wordt vaak toegepast bij trauma’s, door de emotionele lading van een herinnering aan een nare situatie af te halen. Het helpt ook bij gebeurtenissen die de diepere oorzaak zijn van je angsten

EMDR speelt in op de onbewuste lagen. Je kunt je hersenen zien als een harde schijf. Deze moet geschoond worden van de nare ervaring. Door in gedachten die ervaring opnieuw te beleven maak je contact met je emoties en overtuigingen. Door tegelijkertijd met je ogen een bewegend balletje of andere afleiding te volgen, neemt de negatieve lading af en krijg je nieuwe inzichten. Je overschrijft als het ware de oude herinnering met een positieve ervaring. De herinnering wordt weer neutraal op je harde schijf terug opgeslagen. Het bewijsmateriaal voor jouw oude belemmerende overtuiging is onschadelijk gemaakt. Je kunt jouw overtuiging en emoties nu echt loslaten.

Je ervaart weer:

 • Rust in je hoofd
 • Flow en energie
 • Vrijheid en lef
 • Positieve gedachten over jezelf
 • Vertrouwen om de volgende stap zetten

Je gaat vol voor wat je zelf echt wilt!

Ik ben goed genoeg
Je geeft je mening aan collega’s
Je benadert klanten
Je straalt bij die presentatie
Laat jezelf zien op social media
Je vraagt promotie of verhoogt je prijzen

Ik kan het aan
Je solliciteert, pakt nieuwe kansen aan of lanceert een programma

Ik mag mezelf zijn 
Je vertelt anderen wat je wel en niet wilt
Je doet de dingen op jouw manier

Het laatste stukje wat in mijn eigen zelfliefde in de weg stond, weggeruimd met EMDR.

Om de vrouwen die ik begeleid dichter bij henzelf en hun zelfliefde te laten komen, heb ik zelf ook een heel mooi pad doorlopen. Bregje heeft mij geholpen het laatste stukje wat eigenlijk nog in mijn eigen zelfliefde in de weg stond, weg te ruimen met EMDR. 

De vooranalyse en de follow-up in de groepssessie samen met andere vrouwen heb ik als heel fijn ervaren. Juist door te delen met elkaar waar je tegenaan loopt, ontstaat verbinding. 

Bregje doet het op een hele fijne, rustige en soms ook lekker op haar eigen grappige manier zoals ze dat ook kan doen. Ze stelt duidelijke vragen. En juist ook in de 1 op 1 EMDR geeft ze je de ruimte, de rust, en het vertrouwen om je veilig en kwetsbaar op te kunnen stellen. 

Door mij mee terug te nemen naar een moment in mijn jeugd wat mij nog een beetje in de weg stond en dat moment écht aan te pakken, voel ik me nu echt een stuk vrijer en lichter en kom ik steeds dichter naar mijn eigen kern. Hoe mooi is dat, dat als ik steeds dichter bij mezelf kan komen, ik dat ook kan meegeven aan anderen. Het was het laatste zetje om ook daadwerkelijk uit loondienst te stappen en fulltime voor mijn eigen onderneming te gaan.

Bregje, uit de grond van mijn hart, bedankt! Je bent een topper! En ik hoop dat je net zoals je mij zo heel mooi op weg hebt geholpen, je nog heel veel andere vrouwen en ondernemers mag helpen. Op weg naar zichzelf, naar de kern, naar de vrouw die ze zijn in al hun kleuren. Dankjewel!


Anneke Hoek
Founder Vital by food

Een aanrader om in korte tijd in flow te komen

Als startend ondernemer krijg ik met veel meer te maken dan alleen mijn vak uitoefenen. Ik heb de afweging genomen om zelf het wiel uit te vinden of in mijn beginstadium meteen een coach in te schakelen. Dat is het laatste geworden en daar ben ik zo blij mee geweest. Bregje heeft me in korte tijd erg geholpen! Online, met EMDR in business, heeft ze een blokkade weg kunnen nemen waardoor ik meer in mijn flow ben gekomen en beter overzicht heb gekregen over alles wat erbij komt kijken als je net voor jezelf begint. Een aanrader, ook als je niet net begint…

Pieternel Albersen
Co-founder Queens of Recruitment

 Kies wat bij jou past

ZILVER

RELEASE
yourself

Online & Q&A's
(3 mnd)

> uniek online programma
'RELEASE': Jezelf EMDR’en met mijn FREE-methodiek
> Maandelijkse groepssessie


BONUS
Rescripting audio

ZILVER
395,-
ex btw

GOUD

RELEASE
together

Aanvullend 1 op 1
(6 mnd)

> Alles uit pakket ZILVER
> startgesprek 60 min
> 90 min 1:1 doorbraaksessie
> 30 min coachsessie
> 30 min follow up


BONUS
Rescripting audio

GOUD
1111,-
ex btw

PLATINA

RELEASE
vip

All-in afgestemd op jou
(6 mnd)

Alles uit pakket GOUD
> 1 op 1 coachsessies 4 mnd afgestemd op jouw behoefte
> dagelijks appcoaching
> Terug Naar Jouw Kern: schemacoach-traject

BONUS: Human design reading
Rescripting audio

PLATINA
1111,- / mnd
5555,- in één keer
ex btw

Of boek direct een losse 1 op 1 sessie!

Podcast-afleveringen

AFLEVERING 6

EMDR in business

Met ‘EMDR in business’ laten we onbewuste overtuigingen en emoties los. In de aflevering leg ik je uit wat het is en waarvoor het geschikt is.

AFLEVERING 7

Jezelf EMDR'en

In deze aflevering neem ik je mee in mijn methodiek om jezelf te EMDR’en. Je krijgt voorbeelden van situaties waar het voor geschikt is en wat de voorwaarden zijn om dit te kunnen doen.

AFLEVERING 21

LIVE sessie
Behoefte aangeven

In deze aflevering luister je mee met een echte LIVE sessie! Een doorbraaksessie waar ook EMDR wordt ingezet om de overtuigingen die in de weg kunnen staan om je behoefte aan te geven, los te laten.

Videotestimonial 'EMDR in business'

Astrid Welvaarts

Founder The space creators

FAQ

Pakket ZILVER bestaat uit

 • een uniek online therapeutisch coachprogramma RELEASE met tools om o.a. jezelf te EMDR’en. Hiermee kun je negatieve overtuigingen, herinneringen en emoties loslaten. Bestaande effectieve psychotherapeutische methodieken heb ik omgezet tot mijn FREE-methodiek, zodat jij deze tools de rest van je leven kunt gebruiken om jezelf te resetten. Uniek in mijn vakgebied.
 • Mijn unieke coachmethodiek FREE: Free your mindset; Free your past; Free your Fear, Free your emotion
 • Je krijgt direct toegang tot deze tools
 • Video’s, audio’s en analyse schema’s
 • 3 maanden toegang
 • 3 maanden maandelijkse groepsbijeenkomsten om vragen te stellen en hulp bij analyses en stappen in jouw groei

In pakket GOUD zit alles wat in pakket ZILVER zit

Met daarnaast 6 maanden toegang

Een startsessie van 60 minuten online, een doorbraaksessie van 90 minuten waarin zoveel mogelijk wordt losgelaten (in mijn praktijk, maar mag ook online)

Ongeveer 2 weken later krijg je een coachsessie van 30 minuten (online)

Ongeveer 6 weken later doen we nog een follow up van 30 minuten (telefonisch)

 • Allereerst natuurlijk alles wat in pakket ZILVER en GOUD zit
 • Dit is mijn EXCLUSIEVE VIP traject. Voor de ambitieuze vrouw die behoefte heeft om 8 maanden de diepte in te gaan in zelfliefde, en next level in haar groei. 
  Je krijgt mijn hoofdprogramma’s Terug Naar Jouw Kern én RELEASE, waarbij je ook kunt deelnemen aan de groepstrajecten en workshops. Je krijgt wekelijks 1 op 1 coachingssessies, of je spreidt deze naar bijvoorbeeld een dagdeel (4 uur ineens) per maand, of bijvoorbeeld een tweedaagse intensive. Of juist wekelijks bellen, alles kan! Het wordt helemaal afgestemd op jouw behoefte. Daarnaast dagelijks (doordeweeks) appcoaching via voxer wanneer jij behoefte hebt.

Ja dat is mogelijk! Bij mij in de praktijk in Amsterdam, Haarlem of online. 

Een coachingsgesprek duurt 60 minuten. Tarief 2024: €222,- of 5 voor 899,-

Ook kun je Voxercoaching bijboeken. Via deze app ben ik dagelijks voor jou beschikbaar. Je spreekt een voicememo in en ik reageer binnen een dag. Wanneer je me nodig hebt, of als stok achter de deur om stappen te zetten. Tarief = 399,- per maand; 888,- per 3 maanden

Dat ligt er aan. Voor bedrijven is het exclusief BTW. Voor particulieren is het inclusief BTW. Als je een pakket koopt zonder 1 op 1 contact in zit, is het ook exclusief BTW. Zoals bij pakket Zilver.

Vaak hebben werkgevers een budget voor persoonlijke ontwikkeling of hulp bij stress-klachten. Informeer bij je leidinggevende.

Als ondernemer zijn er mogelijkheden om het als zakelijke kosten af te trekken. Overleg dit met je accountant.

Coaching wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar.

 

Een belangrijke kanttekening en disclaimer: 

Dit programma is geschikt en bedoeld voor mensen die goed in hun vel zitten en diepgang zoeken in hun persoonlijke ontwikkeling. 

Dit programma is niet bedoeld en niet geschikt om trauma’s te behandelen. Als je je somber, depressief, erg angstig, prikkelbaar of getraumatiseerd voelt of andere psychische klachten ervaart, adviseer ik je hulp te zoeken via de huisarts. 

Voor coaching is er geen wachtlijst; je krijgt binnen twee weken een startgesprek.

 

Verwezen door de huisarts voor lichte angst-, stemmings- of traumaklachten? Helaas neem ik geen verwijzingen meer aan. Vanaf juni 2023 geldt er een opnamestop voor zorg. Ik heb geen contracten met zorgverzekeraars. Mogelijkheden en tarieven vind je hier voor 2023

Nee, dit coachprogramma is niet geschikt als therapie of traumabehandeling. 

 

Disclaimer: 

Dit programma is geschikt en bedoeld voor mensen die goed in hun vel zitten en diepgang zoeken in hun persoonlijke ontwikkeling. 

Dit programma is niet bedoeld en niet geschikt om trauma’s te behandelen. Als je je somber, depressief, erg angstig, prikkelbaar of getraumatiseerd voelt of andere psychische klachten ervaart, adviseer ik je hulp te zoeken via de huisarts. 

Bregje haalt snel de kern van je blokkade omhoog. Inmiddels een nieuw bedrijf gestart!

Iets nieuws beginnen is altijd spannend. En dan vooral ook wat je allemaal gaat tegenkomen, niet alleen op zakelijk vlak maar ook persoonlijk. Ik was al een tijdje in gesprek met iemand om samen een nieuw bedrijf te starten. En toch was er iets bij me wat me tegenhield. Dankzij Bregje weet ik wat er onder de oppervlakte lag van mijn blokkade. En dat had ik niet geweten zonder haar begeleiding! 
 
Bregje gaat op een vriendelijke en zeer professionele manier met je in gesprek en haalt al snel de kern van je blokkade omhoog. Door het toepassen van Emdr heeft ze me geholpen om een terugkerende herinnering / blokkade te neutraliseren, waardoor ik weer nieuwe stappen kon zetten- en inmiddels een nieuw bedrijf ben gestart.
 
Het was zeer waardevol en een aanrader voor iedereen die ergens op blijft hangen. Soms is het goed om je eigen blik te verbreden😉’.
 
 

Fatma Simsek
Eigenaar Blikverbreders

Enorme boost voor (startende) ondernemer

Nieuwsgierig en beetje sceptisch ging ik het traject in bij Bregje voor EMDR in business. Wie zou mij nu van mijn belemmerende overtuigingen af kunnen helpen? En dan ook nog met 1 sessie?

De online kennismaking- en inventarisatie sessie met nog 2 andere ondernemers verliep meteen heel fijn, de sessie was relaxed en respectvol.

De EMDR sessie zelf was intens en emotioneel. Bregje begeleidt dit in alle rust, geduld, duidelijke uitleg van wat er gebeurt en met een enorme deskundigheid.

En op een bepaalde manier was het heel fijn om samen met Bregje door de ervaringen en herinneringen heen te gaan. Ze neemt alle tijd om de situatie helder te krijgen en zelf ervaarde ik dit ook goed om in detail daarna terug te gaan en over te vertellen.

Wat mij enorm heeft geholpen en waar ik nu nog vaak aan terug denk, is het benoemen van een tweetal metaforen, die mij kracht en inzicht geven in de beperkende overtuigingen en hoe daar mee om te gaan!

Dit is inmiddels al een aantal weken geleden, ik voel me veel rustiger en meer ontspannen en juist zin in en vertrouwen om nieuwe activiteiten aan te pakken in mijn bedrijf en durf me daarmee meer te laten zien!

Een aanrader voor degene die het even niet meer alleen wilt doen om te werken aan belemmeringen, zeker voor startende ondernemers geeft dit een enorme boost !

Dank je wel Bregje !

 

Petra van Waterschoot
Co-founder Het Zenhuys

Scroll naar boven