fbpx

Beluister de LIVE single session
(2)

Wat gaaf dat jij je wilt laten inspireren door de LIVE single session die ik voor je opgenomen heb! 

Hieronder vind je de link om naar de sessie te gaan.

En mogelijk herken je dit…

Je hebt een interessante, uitdagende baan. De werkdruk is groot. Met pittige vraagstukken, cliënten of doelstellingen. 

Je doet je best om alles zo goed mogelijk te doen. De lat ligt hoog

Maar soms, kan dit jou onzeker maken. Soms, gebeuren er dingen die best een impact op je hebben. Die je stress geven.  

Soms, ben je zoveel met de ander of het werk bezig, dat je je jezelf haast vergeet. 

           Wat doet het werk met je?

           Waarin raakt het je? 

           Hoe gaat het diep van binnen echt met jou? 

Vaak stap je eroverheen. 

Je bent sterk. Gewend je schouders eronder te zetten en door te gaan. Hard werken, oplossingen bedenken en voor de ander klaarstaan.

Maar eigenlijk voel je de behoefte om echt even stil te staan bij jezelf.

Misschien is er iets gebeurd, wat je maar moeilijk loslaat. Een naar gesprek, een faalervaring, een machteloze situatie. 

Misschien zitten er nog emoties dwars in je systeem. Boosheid, onzekerheid, angst of verdriet.

Misschien merk je een blokkade of belemmerende overtuiging bij jezelf, die jou tegenhoudt in je groei. Je houdt je klein, of bent bang door de mand te vallen.

Of misschien heb je last van een bepaald patroon dat je eigenlijk zou willen loslaten.

Ik ken jouw gevoel! 

Je baalt ervan dat dit je nog zo bezighoudt. 

En je schaamt je er ergens misschien ook wel voor. Dagelijks help je anderen en weet je goed wat er nodig is, en toch blijf  je zelf ook met dingen zitten die je als last ervaart. 

Je zou er graag wat dieper op in willen gaan, maar vindt het te klein om er professionele hulp bij te zoeken. Je vindt dat je het zelf wel moet kunnen oplossen.

Toch zou de aandacht echt even naar jou mogen om hetgeen dat je dwarszit wat meer los te laten. 

Ontdek wat EMDR voor jou kan betekenen!

Ben je benieuwd?

Dan heb ik iets moois voor je!

In de single session laat ik je horen dat we rescripting inzetten om een trigger los te laten. In een andere single session kun je horen hoe EMDR is ingezet om een patroon te doorbreken. En dit is natuurlijk inzetbaar op allerlei triggers die vastzitten in je systeem. 

Dagelijks help ik andere ambitieuze professionals en ondernemers om hun stress los te laten en zich weer lichter en vrij te voelen.

Speciaal voor jou als high-potential heb ik een laagdrempelige manier ontwikkeld om vastzittende emoties, belemmerende overtuigingen of blokkades en gedragspatronen te shiften. Je kunt jezelf releasen met begeleiding van mij. Dit gebeurt met EMDR en andere technieken.

In mijn zelfhulp-loslaatprogramma RELEASE krijg je een experience waarin ik je begeleid om jezelf te EMDR’en en keer op keer los te laten wat jou nog dwarszit. Alsof je ene echte sessie bij de coach/ therapeut hebt.

> Je ervaart meer helderheid en innerlijke rust. 

> Je zelfvertrouwen groeit en jij zet weer een stap next-level.

> Je krijgt nieuwe inzichten over jezelf en hoe jij de dingen anders kunt doen.  

Wil jij snel en effectief een grote sprong in jouw ontwikkeling maken?!

Voel je welkom!

En als je vragen hebt, weet je me te vinden. 

Veel luisterplezier met de single session via de link hieronder!

Tot snel.

Liefs, Bregje 

Het laatste stukje wat in mijn eigen zelfliefde in de weg stond, weggeruimd met EMDR.

Om de vrouwen die ik begeleid dichter bij henzelf en hun zelfliefde te laten komen, heb ik zelf ook een heel mooi pad doorlopen. Bregje heeft mij geholpen het laatste stukje wat eigenlijk nog in mijn eigen zelfliefde in de weg stond, weg te ruimen met EMDR. 

De vooranalyse en de follow-up in de groepssessie samen met andere vrouwen heb ik als heel fijn ervaren. Juist door te delen met elkaar waar je tegenaan loopt, ontstaat verbinding. 

Bregje doet het op een hele fijne, rustige en soms ook lekker op haar eigen grappige manier zoals ze dat ook kan doen. Ze stelt duidelijke vragen. En juist ook in de 1 op 1 EMDR geeft ze je de ruimte, de rust, en het vertrouwen om je veilig en kwetsbaar op te kunnen stellen. 

Door mij mee terug te nemen naar een moment in mijn jeugd wat mij nog een beetje in de weg stond en dat moment écht aan te pakken, voel ik me nu echt een stuk vrijer en lichter en kom ik steeds dichter naar mijn eigen kern. Hoe mooi is dat, dat als ik steeds dichter bij mezelf kan komen, ik dat ook kan meegeven aan anderen. Het was het laatste zetje om ook daadwerkelijk uit loondienst te stappen en fulltime voor mijn eigen onderneming te gaan.

Bregje, uit de grond van mijn hart, bedankt! Je bent een topper! En ik hoop dat je net zoals je mij zo heel mooi op weg hebt geholpen, je nog heel veel andere vrouwen en ondernemers mag helpen. Op weg naar zichzelf, naar de kern, naar de vrouw die ze zijn in al hun kleuren. Dankjewel!


Anneke Hoek
Founder Vital by food

Videotestimonial 'EMDR in business'

Astrid Welvaarts

Founder The space creators

Picture of Bregje van Beckum

Bregje van Beckum

PSYCHOTHERAPEUT / GZ-PSYCHOLOOG / EMDR-THERAPEUT / COACH / SUPERVISOR VGCT

Samen met jou maak ik een deepdive naar jouw kern, om op gevoelsniveau je patronen te doorbreken!

Met psychotherapeutische methodieken gaan we echt naar de oorsprong van jouw valkuilen. Je leert jouw eigen gevoel te gebruiken als kompas. Ga voor meer energie, vrijheid en een diepe verbinding met je relaties.

Al bijna 20 jaar werk ik als coach / therapeut / psycholoog. Mijn coachingspraktijk zit in Amsterdam, Haarlem en online.

Scroll naar boven