fbpx


GRATIS EBOOK:
Gezond Ambitieus

Ontdek de 3 geheimen om je ambitie te realiseren, zonder jezelf voorbij te rennen

volgens de schematherapie

Ontdek in mijn waardevolle ebook de drie geheimen om je ambitie na te streven zonder jezelf voorbij te rennen!

Voor jou als ambitieuze professional of ondernemer die succesvol wil zijn en toch energie en tijd over wil houden voor zichzelf.

Krijg inzicht in je onbewuste patronen, en maak keuzes waardoor je je leven onbegrensd leeft, op een manier zoals jij dat wilt.

Met super handige tools om aan de slag te gaan.
Zodat je niet meer terugvalt in je oude patroon.

Herken jij dit?

Je bent ambitieus en succesvol. Mensen houden van jouw energie.

En toch, je voelt je vermoeid. Je werkt eigenlijk te hard.
‘Nog even doorzetten en dan wordt het vast rustiger’, vertel je jezelf.

Alleen je komt steeds weer tijd tekort. 

Je voelt je gestresst. Druk druk druk. Je staat altijd aan.  

De lat ligt hoog. Je bent kritisch naar jezelf en bang om fouten te maken. 

Diep van binnen kan dit je soms onzeker maken. Omdat je niet altijd weet of je het juiste doet. Je voelt je tekortschieten.

Je doet hard je best. Je denkt veel na en daardoor zit je hoofd soms vol.

Je bent snel gefrustreerd of maakt je om kleine dingen druk.

En je twijfelt. Is dat nou wat ik echt wil? 

Wat als je weer toekomt aan jezelf…

Hoe heerlijk is het dan als...

Je af en toe even helemaal niets hoeft te doen. Gewoon lekker in je kloffie in bed of op de bank, of fijn bij leuke mensen blijven hangen

Je je laptop opent met passie in plaats van dat je het gevoel hebt dat je nog wat moet

Je na een lekkere werkdag nog fit en energiek met vrienden uit eten gaat

De dingen weer moeiteloos gaan waardoor je weer het zonnetje in huis bent

Je rust in je hoofd ervaart waardoor je met aandacht bij je kinderen en familie bent en écht kunt genieten

Je de ‘moetjes’ heerlijk van je lijst schrapt omdat je andere keuzes maakt die echt bij je passen en ertoe doen

Jij je vrije tijd weer besteedt aan dingen die jíj leuk vindt. Waar jezelf echt blij van wordt en die jou plezier en energie geven. Jezelf voorop zetten. Jezelf dit ook echt gunnen ook al heb je nog wat anders te doen.  

Je vol zelfvertrouwen de dingen doet op joúw manier, ook al doen anderen het anders. Authentiek jezelf zijn zonder je aan te passen aan wat hoort. 

Je trots kunt zijn op al wat je bereikt hebt en waar je goed in bent. En lief naar jezelf kunt zijn als het even tegenzit.  

Met innerlijke rust, je drive achterna!

De lat hoeft niet lager,
maar wel op het juíste gericht te zijn

In het ebook leer je

> Jouw belemmerende overtuigingen kennen zodat je helder hebt waardoor je heel hard werkt en minder goed voor jezelf zorgt. Je begrijpt waarom je doet wat je doet en waarom dit soms lastig te veranderen is. Als je snapt en voelt waarom, kun jij het nu wél veranderen!

> Je mindset veranderen waardoor je liefdevol je ambitie na kunt streven

> Je komt erachter wat jíj echt nodig hebt en hoe je dit bereikt

> Concrete tools om direct verandering te realiseren

 

Vrouw, 29Arts
Lees verder
”Het is intens, en heel bijzonder. Alsof ik nu pas echt mezelf leer kennen. Ik voel me zo veel meer verbonden met mijn gevoelens. Doordat ik nu ook kwetsbaarder durf te zijn naar mijn vrienden, verdiept onze connectie nog meer. Het is fijn dat een methodiek gebruikt wordt, alles is heel concreet. Op werk kan ik beter grenzen stellen en vertrouwen op mijn eigen oordeel. Bij feedback, voel ik dat ik dat inderdaad nog mag leren in plaats van dat ik het al perfect moet kunnen. Het geeft zoveel rust. Ik ben blij dat ik dit cadeau aan mezelf gegeven heb. Had ik dit jaren eerder maar geweten!”
Vrouw, moeder, 40Orthopedagoog-Generalist
Lees verder
‘Wanneer we in ons vak anderen helpen, denken we soms het allemaal zelf te moeten kunnen’. En dat was bij mij precies zo. Ik ben blij dat ik de stap genomen heb en een coachingstraject bij Bregje ben aan gegaan. In mijn hoofd kon ik het zelf al wel (grotendeels) analyseren, maar het coachingstraject bij Bregje heeft me echt geholpen om meer in contact te komen met mijn gevoel en mijn behoeften. Bregje heeft een bak aan kennis, waardoor ik die van mezelf wat los kon laten. Maar bovenal haar compassievolle houding, haar rust en tegelijkertijd haar enthousiasme, energie en bevlogenheid heb ik als zeer prettig ervaren. De combinatie van de lifecoachingssessies, werkbladen én de audio’s en visualisaties hebben mij geholpen nèt dat laagje dieper te komen; nodig om stappen te zetten om weer dichter bij mezelf te komen en weer meer ‘míj́n leven te gaan leven!’
Vrouw, 32Webinar specialist
Lees verder
Dingen die écht goed voor me zijn in het leven zijn doodeng, en juist daarvoor geeft jouw traject handvatten en de veiligheid om wél die stappen te zetten: eigenaarschap over je leven! Enge dingen zoals: een relatie aangaan en liefde toe te laten, een hele leuke baan accepteren en je kwetsbaar voelen omdat banen in het verleden altijd ‘gewoon een baan’ waren, dromen en verlangens uitspreken en ernaartoe leven ook al kan het pijn doen als het toch niet lukt. VOLUIT leven is eng én magisch zingevend! Voor mij heeft het veel impact gehad op eerst mijn relatie, gevolgd door mijn werk. Beide zijn echt sterker geworden dankzij de tools van jouw programma. Enorm bedankt daarvoor!’
LonnekeArts / Promovendus
Lees verder
Leren over jezelf is spannend. Ik was al een tijdje met verschillende workshops/coachingsprogramma's/intervisie dingen bezig, omdat ik merkte dat ik het interessant vond om meer over mezelf te leren. Er was veel herkenning, maar ik was nog (onbewust) erg zoekende hoe ik de flarden aan geleerde informatie over mezelf kon categoriseren. En toen kwam Terug Naar Jouw Kern op mijn pad. Dit was een fijn traject, waarin op een fijn tempo verschillende onderdelen/schema's van mezelf werden uitgediept en later ook met elkaar verbonden. De opdrachten waren fijn, waarbij er veel begrip naar mezelf ontstond, waar het vandaan kwam, hoe ik het moest herkennen en wat ermee kon doen. Zo waren er visualisaties, waarbij Bregje's rustige en fijne stem mij gemakkelijk mee namen. De gezamenlijke groepssessies waren ook erg inzichtelijk, waarbij de perspectieven van anderen soms ook juist meer begrip/herkenning of een andere invalshoek gaven waar ik zelf nog niet over na had gedacht. Dit maakt het fijn om te herkennen dat dus veel gevoelens heel erg herkenbaar zijn bij anderen, waardoor ik mezelf beter kon relativeren, en voelde het ook een beetje alsof we het een beetje samen groeiden naar onze eigen Kern. Terugkijkend, heeft dit programma me een stuk dichter bij mezelf gebracht, en me veel inzichten gegeven in waarom ik bepaald (onbewust) gedrag vertoon, waar dat vandaan komt en hoe ik daar met liefheid naar mezelf naar kan kijken en veranderen. Echt de beste investering in mezelf, echt een cadeautje!
Vorige
Volgende

Bregje van Beckum

Coach / Psychotherapeut / GZ-psycholoog

Als ik niet geleerd had mijn patronen te doorbreken en met zelfliefde mijn drive na te streven, weet ik zeker dat ik niet veel later een burn-out had gekregen!

Ik zie steeds meer ambitieuze vrouwen die zichzelf voorbij rennen. Dit motiveert mij om deze vrouwen te laten zien dat het anders kan. 

Samen met jou maak ik een deepdive naar jouw kern, om op gevoelsniveau je patronen te doorbreken! Ga voor meer innerlijke rust, vrijheid en een diepe verbinding met je relaties. 

Als Schema- en EMDR-therapeut breng ik jou een laag dieper zodat jij NEXT LEVEL kunt gaan in jouw groei! 

Met de tools van een psychotherapeut in een luchtige, toegankelijke coach die naast je staat.

Laat hieronder je gegevens achter voor mijn waardevolle ebook!

Je ontvangt hem z.s.m. in je mailbox.

Scroll naar boven