fbpx

Let op! Jouw PERSOONLIJKE VIDEO blijft slechts 15 minuten online beschikbaar!

(Kijk nu de gehele video (? minuten) om niets te missen)

Minuten
Seconden

En dit is wat het betekent:

KRIJG NU TOEGANG TOT HET PROGRAMMA ‘THE SHIFT

ONTDEK IN 30 MIN JE ONBEWUSTE OVERTUIGING MET THE SHIFT
EN KRIJG TIJDELIJK 50% KORTING
ga verder via deze link

De Uil

De Uil komt tot grote hoogtes en staat bekend om zijn wijsheid, scherpzinnigheid en diepe inzicht.
De valkuil is overmatig reflectief te zijn door overanalyseren of rationaliseren,
waardoor emoties blijven vastzitten in je systeem.

Over jou

Je hebt een leuk en dynamisch leven. Je geniet volop en houdt ervan dingen te ondernemen en er op uit te gaan. 

Je bent slim, ambitieus en succesvol. Je hebt al veel bereikt om te komen waar je nu staat. Je ontwikkeling gaat snel. Je hebt veel kennis over je vak en een diepe wijsheid waarvoor anderen je graag consulteren. Je helpt anderen graag verder.

Je wordt gewaardeerd, ook als persoon, en ze geven je ook vertrouwen dat je goed bent in je werk. Zij zijn trots op je en hebben je hoog zitten.

De afgelopen jaren zijn er een aantal dingen gebeurd die jou onzeker hebben gemaakt. Ze kunnen je nu nog raken. Situaties die ogenschijnlijk klein lijken, maar die wel impact hebben gehad op jouw vertrouwen. Je laat ze moeilijk los. 

Je probeert er niet te veel bij stil te staan. Gewend om dingen te relativeren en de schouders eronder te zetten en door te gaan. Want voor je gevoel is hetgeen je mee zit te klein om naar een psycholoog te gaan. Je wuift het weg. ‘Het valt wel mee wat er gebeurd is. Iedereen maakt weleens zoiets mee’. Toch denk je er af en toe nog aan. Je merkt dat de emotie nog vastzit in je systeem. 

Waar heb je last van?

Af en toe kun je diep van binnen nog onzeker zijn. Je twijfelt of je wel zo goed bent als anderen denken dat je bent. Je bent bang door de mand te vallen als ze echt zouden zien hoe je de dingen doet.

De gebeurtenissen zijn geen grote trauma’s, maar die dagelijkse situaties die een ieder kan overkomen. Dat ene moeilijke gesprek. Of dat vervelende moment toen je klant of manager kritisch of ontevreden was. De onenigheid met een ander waar je nog steeds mee zit. Of die faalervaring waarover je maar blijft nadenken. Misschien was het werk een tijdje zo zwaar voor je dat je je machteloos voelde. Dat je veel stress of lichamelijke klachten ervaarde. Misschien ben je zelfs een tijdje overspannen geweest. Mogelijk heb je steun gemist vanuit je organisatie of je netwerk. Het zou ook kunnen dat dingen uit de privésituatie jou nog kunnen raken.

Over het algemeen gaat het wel goed met je. Maar soms, als je eraan terugdenkt, merk je dat het je nog verdrietig maakt. Je voelt je weer naar. Het raakt je nog. Misschien voel je tranen prikken of schiet je hartslag omhoog. Of je voelt onrecht, frustratie en boosheid; het is niet eerlijk hoe ze met je zijn omgegaan. Misschien is je vertrouwen geschaad. Of je zoekt de fout erg bij jezelf. Met schuldgevoelens en schaamte. Je vindt het niet fijn erover te praten met anderen. Bang dat ze je niet goed genoeg vinden. Bang dat je emotioneel wordt. Of dat je reactie overdreven is. Mogelijk ben je teleurgesteld of boos op jezelf. 

En dit alles maakt je ook onzeker. Die ene belemmerende overtuiging die alsmaar door je hoofd blijft spoken. Je twijfelt aan jezelf. 

Het kan zijn dat je verandering in je gedrag merkt.  Misschien word je voorzichtiger in de gesprekken die je voert, laat je minder van jezelf zien of neem je minder taken op je. Of je doet juist extra je best. Bang dat je het niet goed genoeg kan. Of mogelijk sluimert af en toe de angst dat je het niet aankan, dat je lichaam niet sterk genoeg zal zijn. Je baalt ervan en zou het liefst van die spanning of emoties af willen.

Hoe komt dat nou?

Wanneer we iets meemaken waarin emoties worden ervaren, worden de emoties op verschillende niveaus opgeslagen in ons systeem. 

Een deel van de emoties kan worden verwerkt en losgelaten, terwijl andere emoties kunnen blijven vastzitten. Dit kan verschillende oorzaken hebben, zoals bijvoorbeeld het ontbreken van voldoende steun of het vermijden van confrontatie met de emoties. De verschillende niveaus blijven dan gesplitst van elkaar waardoor er onvoldoende verwerking plaatsvindt. Want voor verwerking is integratie van de verschillende niveaus nodig. 

Zo worden fysieke sensaties opgeslagen in je lichaam als spanningen in je spieren, onrustige delen van je lichaam of ongemakkelijke gevoelens in je borst of buik. 

Ook wordt een herinnering in het geheugen geplaatst. Wanneer je terugdenkt aan de gebeurtenis die de emoties heeft veroorzaakt, kunnen de emoties weer naar boven komen. 

Emoties kunnen ook worden gekoppeld aan bepaalde gedachten of overtuigingen die je bent gaan geloven. Als je onenigheid hebt gehad met een bepaald persoon, kan het zijn dat je negatieve gedachten hebt over die persoon. Of je zoekt het te veel bij jezelf. Je neemt het jezelf kwalijk of denkt dat het aan jou ligt. Dan krijg je negatieve overtuigingen over jezelf. Deze negatieve gedachten blijven dan steeds weer emoties oproepen. 

Soms ben je je al wat meer bewust van je negatieve gedachten. Toch zit er vaak nog een diepere onbewuste kernovertuiging onder, verstopt onder wat beschermlagen. Doordat deze onbewust blijft, kan deze automatisch worden ontkend of vermeden.

Wat je los te laten hebt

Gelukkig is het mogelijk om de emoties die vastzitten, weer los te laten uit je systeem! Je bent toe aan een pas op de plaats. Niet enkel in je hoofd erover blijven nadenken, maar ook bij je emoties stilstaan en ze te doorvoelen. Door naar de herinnering terug te gaan, kun je gedachten, emoties en lichaamssensaties activeren en weer samenbrengen. Het beste is deze niveaus tegelijkertijd te ervaren om het echt los te laten. Het wordt dan als het ware geïntegreerd in je brein opgeslagen. Dan is het verwerkt. 

De Uitdiepende Uil

De uil voelt zich weer licht en vogelvrij nadat deze zijn onbewuste kernovertuiging uitgediept heeft. Hierdoor kwamen emoties vrij waardoor het verleden losgelaten is. 

 

Om een ervaring te verwerken, kun je in gedachten teruggaan naar de herinnering en de emoties op verschillende niveaus doorvoelen. Door de fysieke sensaties toe te laten en naartoe te ademen. Door de negatieve kernovertuiging boven tafel te krijgen en nieuwe inzichten op te doen. Door nu de steun te ervaren die je destijds gemist hebt. Door bewust te zijn van je eigen behoeften, en door daar in het hier en nu alsnog voor te zorgen. Je leert wat er nog dwars zit en kunt er dan vanuit een ander perspectief naar kijken. Hierdoor verandert je overtuiging over jezelf. Je voelt weer rust in je hoofd en lichaam. Je durft weer vol vertrouwen helemaal jezelf te zijn.

Begin direct jouw transformatie!

Hoe heerlijk zal het zijn als jij je weer vrijer voelt? En weer luchtig in je lijf.

Ik ken je gevoel. Ik heb het ook ervaren. We denken vaak het zelf te moeten kunnen oplossen, of sterk te zijn. Er zit vaak schaamte op al deze gevoelens. Hierdoor houden we het voor onszelf en blijven we er juist in vastzitten. Maar je hoeft het niet alleen te doen!

Hoe fijn is het om te kunnen loslaten wat er de laatste jaren op je afgekomen is. De spanning of emoties uit je lichaam te krijgen. Niet meer zo vaak ermee bezig te zijn. Want het staat je echte geluksgevoel nu in de weg.

Weer licht als een veertje vrijuit kunnen vliegen!

 

Om jou te helpen jouw onbewuste overtuigingen uit te diepen, heb ik een mooi programma voor je!

Online programma

 

THE SHIFT

Ontdek in 30 minuten je onbewuste overtuiging
en transformeer naar innerlijke rust

mockup>>

 

Start jouw transformatie nu voor 37,- (ipv 199,-) 

Bonus: loslaat audio ‘rescripting’ twv 20,-

Gebruik kortingscode QUIZ40

 

Hoe werkt THE SHIFT?

STAP 1

Ontdek waarom de situatie jou nog dwars zit. 
Krijg helder waardoor je precies geraakt bent.

 

 

 

 

 

STAP 2

Krijg inzicht in je diepgewortelde onbewuste overtuiging
Stap voor stap word je begeleid om de situatie af te pellen.

STAP 3

Laat je emotie los!
Ervaar de eerste stap van je transformatie naar meer innerlijke rust.

Soms moet je het even vastpakken om het weer los te kunnen laten

<<<mock up?>>>

Shift jouw overtuiging!

  • Je leert jezelf nog beter kennen
  • Je voelt je meer verbonden met jezelf
  • Je wordt je bewust van je onbewuste overtuiging zodat je deze kunt transformeren
  • Je bent veel liever naar jezelf
  • Je ervaart weer innerlijke rust en energie om vol te gaan voor jouw groei!

Wat anderen zeggen

Met innerlijke rust je drive achterna!

Soms moet je veranderen om jezelf te blijven

Bregje van Beckum
Psychotherapeut / GZ-psycholoog

Als Schematherapeut en EMDR-specialist help ik jou je onbewuste patronen te doorbeken. Echt een laagje dieper. Zodat jij vanuit innerlijke rust jouw ambitie realiseert.

Met mijn snelle brein en vlotte ontwikkeling weet ik hoe het is om veel te durven en sterk te zijn, en toch onzekerheden en werkgerelateerde stress te ervaren. 

De kunst zit niet in het harder werken en meer je best doen, maar juist dichter bij jezelf te blijven. 

Na 17 jaar ervaring in de psychiatrie heb ik de GGZ in 2021 verruild voor mijn eigen coachingspraktijk De SchemaCoach. Met mijn programma’s Terug Naar Jouw Kern en RELEASE maak ik diepgaande therapeutische tools toegankelijk voor jou. Zodat je echt bij jouw kern komt, leert voelen wat je nodig hebt en handelt vanuit wat je diep van binnen echt zelf wilt!

Klaar om op jouw eigen kompas te varen? Let’s go!

Scroll naar boven